Servan Ott Fotografie: Fuut in Bubbels

De Futenbalts in het voorjaar duurt altijd wel ruim een maand. In deze weken is het fantastisch qua beleving fotograferen, naast de baltsrituelen is er ook altijd veel actie en watergespetter, zoals op de beelden. Een Fuut waarmee wordt gebaltst duikt voor een derde Fuut plots weg en zorgt voor een omhoog spetten van vele druppels. Veel beelden per seconde en je vangt richtend op de naar je toe kijkende Fuut dan bijzondere en diverse ‘druppel paletten’ op de kaart.

Het avondlicht deed goed mee met een laag hangende zon en zacht en warm licht, gecombineerd met de warme rietachtergrond. De foto met 800mm met een laag perspectief vlak boven het water genomen. 

Foto 1 een vierkante uitsnede voor een te drukken ansichtkaart, de tweede meer het origineel. Een voorkeur voor 1 van de 2?  

Een keer mee met een natuurfotografie workshop of vogelfotografie workshop. Op zondag 7 april staat een vogelfotografie workshop in de Groene Jonker op de agenda en op zondag 14 april een vogelfotografie workshop op Gruttoland https://www.servanottfotografie.nl/agenda/

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Ontdek meer van Andijk | APB | Andijker Nieuws Net

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder