Servan Ott Fotografie: Vogelfotografie workshops tijdens de Nationale Vogelweek

Vanaf vrijdag 6 tm zondag 15 is weer de Nationale Vogelweek  met iedere dag door het hele land verschillende vogelactiviteiten. Zou je meer over vogels willen weten? op bijzondere vogelplekken willen fotograferen en vooral meer over vogelfotografie, vogelgedrag en de eigen camera willen leren? Ga mee op 1 van de workshops tijdens deze week. Op het strand en de pier van IJmuiden (foto Steenlopers op een mosselbank) op zaterdag 7,  14 en donderdagavond 12 mei en een creatieve vogelfotografie workshop in Enkhuizen (Aalscholver met de kleuren van de boten van de binnenstad) op woensdag 11 mei. Tevens Gruttoland in Wommels op maandag 9 en de Oostvaardersplassen op vrijdagavond 13 mei.

Het aanmelden verloopt allemaal via de Vogelweek site https://www.vogelbescherming.nl/nationale-vogelweek/excursies-vwoverzichtelijk via hun Vogelweekpagina, ook staat hier alle benodigde info. Klik daarvoor op die pagina op de NL kaart (inzoomen gemakkelijk met de + of – toets of scrollen met de muis) en klik op de blauwe punt van de betreffende plaats/workshop. In de workshop is dan de aanmelding te maken, ontvang ik erna alle gegevens en zal een bevestiging van de ontvangst sturen. Bij vragen neem natuurlijk contact  met me op. Zeer leuk om elkaar te treffen op 1 van deze dagen, tijdens deze mooiste vogeltijd, hopelijk tot dan!

%d bloggers liken dit: