Park De Put in Andijk is weer open

Park De Put in Andijk is weer open

Sinds 17 november kunt u park De Put weer bezoeken. Het park was langere tijd afgesloten vanwege werkzaamheden. Dit duurde langer dan verwacht.

Wat is er gebeurd?

De locatie van de Put is een voormalige vuilstort. De bovenste grondlaag was te dun geworden en moest worden vernieuwd en opgehoogd. Er is 7000 m3 grond aangebracht om weer aan de wettelijke eisen te kunnen voldoen. Doordat de grond zoveel opgehoogd moest worden, moest de hele kinderboerderij worden weggehaald. De kantine die als enige zou blijven staan moest uiteindelijk toch ook worden gesloopt omdat het hoogteverschil te groot werd. Ook zijn er speeltoestellen verwijderd tijdens de werkzaamheden die niet meer terugkomen omdat ze zijn afgekeurd.

Wat gaat er nog gebeuren?

Komend voorjaar worden er twee voetbaldoelen geplaatst. We onderzoeken nog of de trimbaan teruggeplaatst of (gedeeltelijk) vervangen kan worden. Ondertussen is het gras overal weer ingezaaid en zijn alle wandelpaden weer aangebracht. De kinderboerderij komt volgend jaar terug. We kijken nog in welke vorm en op welke manier dit kan gebeuren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.