Informatieavond woningbouw Asoniaterrein Andijk

Voor de voormalige voetballocatie Asoniaterrein aan de Sportlaan te Andijk zijn Woningstichting Het Grootslag en ToekomstGroep herontwikkelingsplannen aan het maken. Er wordt momenteel gewerkt aan een stedenbouwkundig plan voor de bouw van circa 80 huur- en koopwoningen voor starters, doorstromers en senioren.

Digitale informatieavond

De ontwikkelcombinatie wil dit stedenbouwkundige plan graag presenteren aan belangstellenden.  

U bent van harte welkom om deel te nemen aan de digitale informatieavond op dinsdagavond 7 december 2021 van 19.30 tot 20.30 uur. U kunt tijdens deze avond ook vragen stellen of suggesties doen. Indien u deze digitale bijeenkomst wilt bijwonen, verzoeken wij u zich aan te melden via het e-mailadres info@nerozerobv.nl . U ontvangt uiterlijk 6 december een link waarmee u kunt inloggen.

Nalezen

Na de informatieavond zal de informatie van het plan op de website staan (webadres volgt later). Via de website heeft u tot en met 14 december eveneens gelegenheid tot het stellen van vragen en het doen van suggesties.

Eén reactie

  1. Een factor van belang bij de malaise op de woningmarkt was de verhuurdersheffing in 2013 waardoor de overheid miljarden aan opbrengsten genereerde. Dat zorgde mede voor een opwaartse druk op de prijzen en minder initiatieven voor woningprojecten. Die verhuurdersheffing wordt na aanhoudende kritiek in 2022 verlaagd maar zou eigenlijk helemaal moeten worden afgeschaft.

    Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: