Doe mee aan het onderzoek huisvesting buitenlandse werknemers

Onderzoek naar huisvesting van buitenlandse werknemers in Westfriesland: denkt u mee?

Veel bedrijven in Westfriesland zijn afhankelijk van buitenlandse werknemers. Op dit moment is er een tekort aan huisvesting voor deze werknemers. Uit onderzoek blijkt dat in de toekomst de vraag naar buitenlandse werknemers verder gaat toenemen. De Westfriese gemeenten voeren in samenwerking met de provincie Noord-Holland en de Westfriese Bedrijvengroep een onderzoek uit naar locaties waar buitenlandse werknemers kunnen worden gehuisvest. Uw inbreng is hierbij van grote waarde!

Voor wie is de enquête bedoeld?
De enquête is bedoeld voor alle inwoners, ondernemers en werkgevers van de regio Westfriesland. U kunt deze enquête invullen van 9 mei tot en met 29 mei 2022.

Wilt u meedenken? Vul dan de enquête in!
In de enquête kunt aangeven wat u belangrijk vindt in de zoektocht naar geschikte huisvestingslocaties. Ook kunt u plekken aanwijzen op de kaart die u geschikt vindt voor huisvestingslocaties. Uw inbreng wordt meegenomen in het verdere onderzoek, dat in de zomer wordt afgerond. De enquête is in te vullen via deze

  • In de enquête kunt aangeven wat u belangrijk vindt in de zoektocht naar geschikte huisvestingslocaties.
  • Ook kunt u plekken aanwijzen op de kaart die u geschikt vindt voor huisvestingslocaties.
  • De inbreng wordt meegenomen in het verdere onderzoek, dat in de zomer wordt afgerond.

De enquête is in te vullen via deze directe link: https://new.maptionnaire.com/q/2i3jg9wdi6t9

De enquête is bedoeld voor alle inwoners, ondernemers en werkgevers van de regio Westfriesland en staat open tot en met 29 mei.

Graag willen u vragen de enquête zelf in te vullen, maar ook om de link naar de enquête te verspreiden binnen uw netwerken.  

Het onderzoek is ook vermeld op de website van de Regio Westfriesland

Advertentie
%d bloggers liken dit: