Servan Ott Fotografie: Kokmeeuwen jagen op vliegen

Bij de Oostvaardersplassen cirkelden tijdens de workshop een groep kokmeeuwen boven het wandelpad. Af en aan vingen ze vliegen in de lucht, een fascinerend gezicht. Twee kokmeeuwen joegen samen en als in een synchrone vliegshow:)

Eind juli-begin augustus is het weer de paarperiode van de (weg)mier en vliegen de jonge koninginnen mieren uit en paren hoog in de lucht met de dan gevleugelde mannetjes. Wat voor de kokmeeuwen dan ook een paar feest foerageerweken zijn. 

Beide beelden: f/11, 1/2000 sec. Iso 640

Natuurfotografie en vogelfotografieworkshops

Alle groepsworkshops gaan weer door en opgeven is nu volop mogelijk. Met veel mooie en verschillende natuurgebieden op de agenda https://www.servanottfotografie.nl/agenda/ De combinatie van natuur en fotografie de ultieme manier om ontspannen in de natuur bezig te zijn. De individuele fotografieworkshops zijn ook altijd mogelijk evenals te boeken als vogel,- of natuurgids, neem dan ook zeker contact met me op of bij vragen https://www.servanottfotografie.nl/contact/ Nog een paar plekken vrij bij de natuurfotografie workshop in de Oostvaardersplassen op zondag 11 juli en de vogelfotografie workshop op de Pier van IJmuiden op zaterdag 21 augustus.

Foto’s © Servan Ott Fotografie

%d bloggers liken dit: