Werksaam Westfriesland helpt ondernemers om hun bedrijf klaar te maken voor de toekomst

Werksaam Westfriesland helpt ondernemers om hun bedrijf klaar te maken voor de toekomst

Zzp’ers en andere ondernemers kunnen zich nu aanmelden!

Werksaam Westfriesland en Stichting Startersloket slaan de handen ineen om ondernemers te helpen bij het gezond en toekomstbestendig maken van hun bedrijf. Alle ondernemers uit West Friesland kunnen zich kosteloos aanmelden voor een uniek inspiratieprogramma.


Nu de coronacrisis op zijn eind loopt, breekt voor ondernemers de tijd aan om na te denken over de toekomst. Het programma ‘Spiegel je business’ is speciaal ontwikkeld om ondernemers te laten werken aan het verbeteren en vernieuwen van hun businessmodel. Tijdens vier praktische onlinetrainingen krijgen deelnemers een spiegel voorgehouden. Met de kennis en inzichten die zij hierin opdoen kunnen zij hun bedrijf klaarmaken voor de toekomst.


“Met ’Spiegel je business’ helpen we  ondernemend Westfriesland met  hun ondernemerstoekomst,” zegt Marjolijn Dölle van Werksaam Westfriesland. ‘Juist in deze tijd is een gezond en toekomstbestendig ondernemersklimaat in onze regio van groot belang. Hoe wendbaar ben je bij onvoorziene veranderingen? Hoe blijf je toekomstproof? Wij vinden het belangrijk om onze ondernemers, die gebruik hebben gemaakt van de Tozo, te informeren en te inspireren. Door dit programma toegankelijk te maken voor deze en alle andere ondernemers uit de regio vervullen wij deze behoefte.”

Toekomstbestendig bedrijfsleven

“Nu het einde van de coronapandemie in zicht is, willen wij onze ondernemers een kansrijke uitgangspositie bieden,” vervolgt Joeri Goede, initiatiefnemer Spiegel je business. “In het programma ‘Spiegel je business’ dat we samen met Werksaam Westfriesland kosteloos aanbieden, gaan deelnemende ondernemers aan de slag met het eigen businessmodel en besteden we aandacht aan creativiteit, vernieuwing, marketing en financieel gezond ondernemen. Op deze manier willen wij ons steentje bijdragen aan de toekomst van de bedrijvigheid en het waarborgen van de bedrijfsdynamiek binnen Hollands Kroon.”

Toegevoegde waarde

In het toekomstbestendig maken van ondernemingen ligt ook de toegevoegde waarde van ‘Spiegel je business’, weet Frank Baltes, die het programma samen met Joeri Goede ontwikkelde. ‘’Voor veel ondernemers zijn het moeilijke tijden. Sommige branches hebben stilgelegen, andere draaiden op halve kracht. Veel ondernemers hebben gebruik moeten maken van steunmaatregelen van de overheid, zoals Tozo en TVL. Voor velen was de coronacrisis een periode van overleven. Nu de crisis op zijn einde loopt, is het weer tijd om naar de toekomst te kijken en goed na te denken over hoe je verder wilt,” zegt Frank Baltes.

Joeri Goede vervolgt: “Speciaal hiervoor hebben wij ‘Spiegel je business’ ontwikkeld. Dit programma helpt ondernemers om hun bedrijf een boost te geven en klaar te stomen voor de toekomst.”

Gratis deelname

‘Spiegel je business’ is gratis voor ondernemers uit de regio Westfriesland. Het inspiratieprogramma gaat van start in september. Na registratie via deze link krijgt elke deelnemer een week voor aanvang een ‘boostpakket’ thuisgestuurd. Dit pakket bevat onder andere een uniek canvas en een praktisch werkboek waarmee ze direct aan de slag gaan met het toekomstbestendig maken van hun bedrijf. De vier trainingen binnen het programma vinden online plaats, en wel op de donderdagen 9, 16, 23 en 30 september.

Meer weten over dit programma of wil je direct aanmelden? Schrijf je dan in via deze link of nevenstaande qr-code

Eén reactie

  1. Werksaam Westfriesland, Het Startersloket en de Ondernemers met wederzijdse bijdragen aan kennis en ervaring samen met een betere basis de toekomst tegemoet.

    Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: