Viertal aangehouden voor heling na ongeval

In de nacht van donderdag op vrijdag zijn vier mannen aangehouden op verdenking van heling. Zij werden in een personenauto staande gehouden nadat een 29-jarige man uit Opmeer eerder op de avond betrokken was bij een ongeval en daarbij een telefoon had gestolen. Alle vier zitten vast voor verder onderzoek.

Rond 22:30 uur vond op de Gouwe in Hoogwoud een ongeval plaats tussen een vrachtwagen en een personenauto. Bij het afhandelen van de schade leende de bestuurder van de personenauto de telefoon van de vrachtwagenchauffeur. Toen hij daarna werd opgehaald door een andere auto nam hij de geleende telefoon mee. Later bleek ook de personenauto niet verzekerd en beschikte de bestuurder niet over een geldig rijbewijs.

Agenten keken uit naar het voertuig dat de man had opgehaald en zagen deze rond 01:00 uur op de A.C. de Graafweg in Opmeer rijden. Zij hielden het voertuig staande en controleerde deze. De 29-jarige verdachte bleek in de auto te zitten en werd aangehouden. Tijdens de controle vonden de agenten ook politiekleding in het voertuig. Daarop werden ook de andere drie inzittenden, een 30-jarige man uit Midwoud, een 25-jarige man uit Alkmaar en een 37-jarige man uit Amsterdam aangehouden op verdenking van heling.

De politie doet verder onderzoek naar deze zaak.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.