Groot Onderhoud Oosterbegraafplaats Andijk

Groot Onderhoud Oosterbegraafplaats Andijk - Foto © CAPAND
Groot Onderhoud Oosterbegraafplaats Andijk – Foto © CAPAND

De Oosterbegraafplaats in Andijk is aan groot onderhoud toe. De paden en beplanting zijn aan vernieuwing toe en er is wortelopdruk bij het parkeerterrein. Daarnaast is er behoefte aan een verstrooimonument op de begraafplaats.

Tijdens het groot onderhoud gaan we:

Een drainage aanleggen;

  •  Nieuwe verharding aanbrengen;
  • Nieuw groen plaatsen;
  • Opsluitbanden rechtzetten;
  • De parkeerplaats opknappen;
  • Een verstrooimonument plaatsen.

Na afloop oogt de begraafplaats niet alleen weer netjes en verzorgd, maar is deze ook veiliger, meer toegankelijk en praktischer ingericht.

Planning (onder voorbehoud)

We zijn in mei 2021 begonnen met de voorbereidingen van dit groot onderhoud. Binnenkort vinden er onderzoeken plaats op de begraafplaats. Zo wordt bijvoorbeeld de ondergrond onderzocht. De planning is nu dat we in het tweede kwartaal van 2022 starten met de uitvoering van de werkzaamheden. Er wordt in fases gewerkt zodat de begraafplaats zo veel mogelijk toegankelijk blijft.

Meer informatie

Op deze pagina vindt u de nieuwste informatie over dit project. Bij belangrijke momenten in het project informeren we belanghebbenden via verschillende kanalen. Ook op het informatiebord op de begraafplaats is informatie te zien voor bezoekers van de begraafplaats.

Vragen?

Heeft u vragen? Wij beantwoorden ze graag. U kunt uw vragen richten aan de projectleider via het emailadres grootonderhoud.oosterbegraafplaats@medemblik.nl of via 0229 85 60 00.

%d bloggers liken dit: