Eén verpleeghuis in de regio van GGD Hollands Noorden doet mee aan bezoekregeling voor familie

Vanaf vandaag wordt een eerste voorzichtige stap gezet naar versoepeling van de bezoekregeling voor verpleeghuizen. In 26 verpleeghuislocaties wordt onder strikte voorwaarden één vaste bezoeker per verpleeghuisbewoner toegestaan. Met de kennis en ervaring die wordt opgedaan op deze locaties wil het kabinet stapsgewijs en voorzichtig op steeds meer verpleeghuislocaties beperkt bezoek toelaten.

Als de bezoekregeling in de praktijk goed werkt dan is het de bedoeling dat per 25 mei in meer verpleeghuislocaties beperkt bezoek kan plaatsvinden. Dit wordt op 19 mei door het kabinet besloten.

In de regio van de GGD Hollands Noorden is het de zorgaanbieder Woonzorggroep Samen die een verpleeglocatie hiervoor in aanmerking brengt. Welke van de ruim 20 locaties dat is nog niet door de zorgaanbieder bekend gemaakt.

%d bloggers liken dit: