Wegwerkzaamheden Middenweg – Horn | Omleiding (buurt)bus 132 en 438

Het kruispunt Middenweg-Horn wordt onderhanden genomen.

In de periode van 10 t/m 14 oktober zal het kruispunt Middenweg/Horn in Andijk afgesloten zijn voor al het verkeer vanwege wegwerkzaamheden.

In deze periode wordt het kruispunt voorzien van een nieuwe rode asfaltlaag. Ook zal er extra verkeerszuil worden geplaatst op de Middenweg en zal de zeer ruime bochtstraal van de Horn worden ingekort. Deze extra maatregelen worden uitgevoerd om de snelheid van het verkeer af te remmen.

Verkeer vanuit en richting Andijk zal via een omleidingsroute begeleid worden. Aanwonenden worden middels een bewonersbrief van de aannemer geïnformeerd.

Omleiding buurtbus 438

Buurtbus – foto © G. van Keulen

Wegens werkzaamheden -in de periode van 10 t/m 14 oktober op de Middenweg bij het kruispunt Horn wordt bus 438 omgeleid. Bij de haltes Sorghvliet en Gedeputeerde Laanweg kan niet op de halte zelf worden in-en uitgestapt.

De bussen stoppen op de dichtstbijzijnde hoeken. Respectievelijk hoek Keizerskroon/ Kleingouw en hoek Generaal de Wetlaan/Dijkgraaf Grootweg.

Lijndienst 132

Bij het aanmaken van dit bericht was nog niet bekend wat de wegwerkzaamheden voor gevolgen heeft voor lijndienst 132 Andijk-Hoorn v.v.

Advertentie
%d bloggers liken dit: