Verkeersonderzoek Kleingouw Andijk

Camera's bevestigt bovenin een lantaarnpaal.

Verkeersonderzoek Kleingouw Andijk

Op dit moment wordt er op de Kleingouw in Andijk een verkeersonderzoek uitgevoerd. Dit doen we door middel van kentekenonderzoek (kentekencamera’s) op 4 locaties en telslangen op een aantal omliggende wegen. Op deze manier brengen we in beeld welk deel van de Kleingouw door welke soort verkeersdeelnemer wordt gebruikt.

  • Is er veel verkeer tussen de dorpen zelf?
  • Is er veel sluipverkeer op de Kleingouw?

Beeld van de verkeersveiligheid

De resultaten van het onderzoek kunnen we uitsplitsen naar personenauto’s, bestelwagens, vrachtwagens, landbouwverkeer, etc. Deze gegevens gebruiken we om een compleet verkeersveiligheidsbeeld te schetsen van de huidige situatie op en nabij de Kleingouw.

Geen persoonsgegevens

De camera’s registreren slechts kentekens en koppelen daar een voertuigtype aan. Er worden in dit onderzoek op geen enkele wijze persoonsgegevens geregistreerd.

Het verkeersonderzoek neemt circa 2 weken in beslag.

Foto Gemeente Medemblik

Advertentie
%d bloggers liken dit: