Servan Ott Fotografie: Jonge Kluutjes

Jonge Kluutjes echte nestvlieders; direct op zoek voor hun eigen voedsel, maar wel met de bescherming en de warmte van de oudervogels. Zoals vrijwel alle weidevogels komen ze met relatief reuzepoten uit het ei..en kunnen ze daar al flinke stappen meemaken door al wat dieper water. Opzoek naar vliegjes en kleine larven. Een drietal beelden van zondag op het bijzondere Gruttoland bij Wommels.   Foto 1: 

  • f/5,6 1/2500 sec. Iso 1000  
  • Foto 2: f/7,1,  1/1250 sec. Iso 1000  
  • Foto 3: f/11, 1/640 sec. Iso 1600 

Ook een keer mee op vogelfotografie pad? Onder andere twee vogelfotografie workshops op Gruttoland in juli en een natuurfotografie workshop in de Oostvaardersplassen aanstaande zaterdag 18 juni https://www.servanottfotografie.nl/agenda/ met nog een paar vrije plekken.


%d bloggers liken dit: