Servan Ott Fotografie: Jonge Kluutjes

Jonge Kluutjes echte nestvlieders; direct op zoek voor hun eigen voedsel, maar wel met de bescherming en de warmte van de oudervogels. Zoals vrijwel alle weidevogels komen ze met relatief reuzepoten uit het ei..en kunnen ze daar al flinke stappen meemaken door al wat dieper water. Opzoek naar vliegjes en kleine larven. Een drietal beelden van zondag op het bijzondere Gruttoland bij Wommels.   Foto 1: 

  • f/5,6 1/2500 sec. Iso 1000  
  • Foto 2: f/7,1,  1/1250 sec. Iso 1000  
  • Foto 3: f/11, 1/640 sec. Iso 1600 

Ook een keer mee op vogelfotografie pad? Onder andere twee vogelfotografie workshops op Gruttoland in juli en een natuurfotografie workshop in de Oostvaardersplassen aanstaande zaterdag 18 juni https://www.servanottfotografie.nl/agenda/ met nog een paar vrije plekken.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: