Huldiging Irene Schouten op vrijdag 25 februari

Wat heeft Irene het fantastisch gedaan in Beijing! Ze komt thuis met maar liefst drie gouden medailles op de 3 en 5 km en de massastart en een bronzen medaille op de ploegenachtervolging. Als dorpsgenoten van Irene hebben wij met plezier en trots haar prestaties op de voet gevolgd. Zowel op het plein in De Hoek, als binnen bij van Rooijen, op de schoolpleinen van De Schelp en Werenfridus en thuis vanaf de bank.

Natuurlijk gaan we Irene op grootse wijze huldigen voor haar geweldige Olympische prestaties. Dat gaat gebeuren op vrijdag 25 februari a.s.

Programma

Om 16.45 uur arriveert Irene in De Hoek, met muzikale omlijsting door de fanfare. Daarna volgt een rondrit door het dorp, die start vanaf het oude Raadhuis, volgens de route Dorpsstraat, Zeeweg, Kagerdijk, Simon Koopmanstraat, Dorpsstraat, Raiffeisenlaan, Europasingel en eindigt bij De Dars.

We hopen natuurlijk op veel toeschouwers langs de route en we verzoeken de mensen die aan de route wonen om de vlag uit te steken.

De planning is als volgt:

  • 16.45 uur: Raadhuisplein, bordesscène met optreden van de fanfare
    17.00 uur: rondrit dorp (Irene en Dirk-Jan rijden in een mooie auto door het dorp)
  • 18.00 uur: Aankomst Irene in De Dars
  • 18.00 uur – 19.15 uur: huldiging Irene Schouten
  • 19.15 uur: Optreden van de band Alice Springs en DJ Jacco Deen

Bezoekersinformatie

Irene zou het erg leuk vinden als je bij de huldiging aanwezig bent. De entree is gratis en iedereen, jong en oud, is welkom. In samenspraak met de Gemeente Medemblik is er besloten dat een geldige QR-code niet nodig is. We zullen hier dus ook niet om vragen en wanneer je niet over een QR-code beschikt hoef je geen coronatest te doen. In de zaal zijn voldoende zitplaatsen aanwezig.

Aangezien Irene volgende week deelneemt aan een World Cup toernooi en ze zich in de tussentijd geen coronabesmetting kan permitteren is het helaas niet mogelijk om met Irene op de foto te gaan. Natuurlijk zullen we voor een leuk alternatief zorgen!

Eén reactie

  1. Pe-king kent nu ook zijn koningin.

    Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: