Antwoorden college op raadsvragen van Hart voor Medemblik over zoutwateropslag onder Andijk | LTO maakt zich zorgen om PWN-plan

Hat waterwinstation achterdijks bij Andijk – foto Google

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Medemblik hebben nu ook de raadsvragen beantwoord van de fractie Hart voor Medemblik. De vragen en antwoorden worden hieronder integraal weergegeven.

De plannen van PWN hebben nu dankzij NH Nieuws ook de NOS bereikt, het betreft hier een artikel over tuinders die zich zorgen maken over de gevolgen van de ondergrondse opslag van zout afvalwater. Trude Buysman, voorzitter van LTO West-Friesland brengt de zorgen onder woorden in dit artikel.

Kijk op de website van de NOS

LTO West-Friesland maakt zich zorgen over PWN-plannen

De dorpsraad Andijk had voor de kerstdagen LTO Noord over de plannen geĂŻnformeerd en een aantal tuinders in Andijk. Als gevolg daarvan is nu ook LTO West-Friesland met deze kwestie aan de slag. Zo organiseert men op 13 januari een digitale bijeenkomst over dit onderwerp voor de leden van de LTO..

Antwoorden op raadsvragen Hart voor Medemblik

%d bloggers liken dit: