Schenk eens een ‘kop koffie’ aan een dorpsgenoot!

Schenk eens een ‘kop koffie’ aan een dorpsgenoot!

De Huiskamer van Andijk is een succesvol initiatief van de PCOB/KBO Andijk, de Zonnebloem Andijk, Samen Ouder Worden, de gemeente Medemblik en de Dorpsraad Andijk. De Huiskamer is een plaats van ontmoeting en biedt alleenstaanden of mensen die eenzaam zijn een laagdrempelige mogelijkheid om anderen te ontmoeten onder het genot van een kop koffie of thee. Maar ook andere dorpsgenoten komen gezellig op de koffie om een praatje te maken, immers, iedereen is van harte welkom! Ook jij!

Tot nu toe hebben we koffie of thee (nog) gratis kunnen houden door de geweldige sponsoring van Hart voor Medemblik en door een gift-in-natura van de DekaMarkt. We kregen ook een gift van het Beste-Buurt-Idee van de Woningstichting Het Grootslag i.s.m. met de Huurdersvereniging De Driehoek, én een gift van Dorpshuisveiling. Daar zijn we ontzettend blij mee, want naast de koffie/thee maken we nog meer (huishoudelijke) kosten en ook om onze vrijwilligers zo nu en dan te trakteren voor hun geweldige inzet… Een nee, we krijgen geen subsidie van de gemeente of wie dan ook.

Schenk eens een ‘kop koffie’ aan een dorpsgenoot!

Daarom vragen we jou eens een gift over te maken op de bankrekening van de Dorpsraad Andijk die de Huiskamer exploiteert, dat mag een klein bedrag zijn maar ook een groot bedrag. Alle giften zijn van harte welkom op

NL19 RABO 0158 5710 45
ten name Stichting Dorpsraad Andijk te Andijk,
onder vermelding van “Huiskamer van Andijk”.

Hartelijk dank, ook namens onze vrijwilligers én vooral namens onze bezoekers!

Openingstijden

De Huiskamer van Andijk is geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur en is gevestigd aan de Sportlaan 1A, in hetzelfde gebouw van het Jongerencentrum ‘The Future’. Je bent van harte welkom!

Dorpsraad Andijk | 06 438 10 369 | dorpsraadandijk@gmail.com

Advertentie
%d bloggers liken dit: