Wijziging dienstregeling Buurtbus 438 – WASE

Buurtbus WASE lijn 438 wijzigt dienstregeling

NS wijzigt per 11 december zijn dienstregeling, ook buurtbus WASE brengt een paar wijzigingen aan. De reden tot wijziging is voor de buurtbus de toename van het aantal reizigers vooral in de ochtendspits.

In Enkhuizen verandert o.a. van ma t/m do de route en de vertrektijden van de eerste bus.
De eerste rit geeft aansluiting op de spitstrein van NS van 07.29 uur en de tweede rit geeft aansluiting op de trein v. 7:39 uur. De ritten verschillen, dit door het rijden van een andere route en via verschillende haltes.

In Andijk worden in de ochtend- en middagspits een paar ritten extra ingevoerd tussen station Bovenkarspel en Andijk v.v.

Let op! Ook in de daluren zijn er een aantal tijden gewijzigd!

Iedere wijziging in een dienstregeling levert voor- en nadelen op.  Het is nuttig om, voor dat men op reis gaat, eerst de dienstregeling op de website http://www.buurtbuswase.nl of de daarvoor bestemde apps te raadplegen.

Advertentie
%d bloggers liken dit: