Onstuimig onkruid | Gemeentehuis dicht op 10/9

Archieffoto

Onstuimig onkruid

In de nieuwsbrief van de Gemeente Medemblik schrijft de Buitendienst deze week dat vanwege het natte voorjaar en de vele regenbuien deze zomer, het onkruid extra hard heeft kunnen groeien. En dat is te zien! “We krijgen hier veel opmerkingen over. Ondanks dat we ondersteund worden in dit werk door de groenvoorzieners van WerkSaam, is deze grote groei niet bij te benen. We vragen u een beetje geduld te hebben. Ook moet u rekening houden met een ander groenonderhoud dan voorheen. Er wordt van alle kanten (noodgedwongen) bezuinigd op gemeentelijke uitgaven dus ook in het groenonderhoud. En ja, het onderhoudsniveau ligt dus lager dan jaren geleden. Het onkruid blijft langer staan. Maar wij doen ons best om het groenonderhoud op peil te houden en werken hier volop aan met de middelen die we hebben!”

Gemeentehuis gesloten vrijdag 10 september

De gemeente is op vrijdag 10 september gesloten wegens noodzakelijk onderhoud aan de ICT. Wij zijn voor spoedsituaties bereikbaar op (0229) 856 000. Wij staan maandag 13 september weer voor u klaar.


Dit en andere onderwerpen vind je in de Nieuwsbrief van de Gemeente Medemblik. Ook de Nieuwsbrief ontvangen van de Gemeente Medemblik, kijk hier.

Foto’s © CAPAND

%d bloggers liken dit: