Dankwoordje Paralympiër Caroline Groot

Een video still van het filmpje wat Caroline Groot maakte

Caroline Groot is weer terug in Nederland, dat meldt de Dorpsraad Andijk die contact met haar had in Tokyo. De 23 (bijna 24) jarig Caroline Groot won de bronzen medaille op de 500m tijdrit baanwielrennen in de C5-klasse. Dat deed ze met een snelheid 50,5km/u en legde de 500 meter af in 35.599 seconden – een wereldrecord in haar klasse! Doordat er twee andere wielrenners uit andere klassen onder haar tijd doken, werd ze derde en dus de bronzen medaille!

“De rust is nu weer een beetje terug, maar er komen nog wat huldigingen aan! Erg leuk en waardevol allemaal. Fijn om straks het hele team weer even bij elkaar te hebben om echt af te sluiten!”, vertelde ze vanochtend aan Gerrit van Keulen van de dorpsraad.

Caroline woont tegenwoordig in Doetinchem.

%d bloggers liken dit: