Servan Ott Fotografie: Jonge weidevogels; Grutto, Kluut en Tureluur

Alle jonge weidevogels zijn al een aantal weken uitgevlogen, genieten om ze van dichtbij te kunnen zien en te fotograferen. Een beeldenserie van een jonge Grutto, Kluut en Tureluur vanuit de weidevogelhut in Friesland, van de afgelopen maand.

Grutto: f/11, 1/4000 sec. Iso 1250  Kluut: f/11, 1/2000 sec. Iso 2000  Tureluur: f/8, /3200 sec. Iso 1600

Natuurfotografie en vogelfotografieworkshops

Alle groepsworkshops gaan weer door en opgeven is nu volop mogelijk. Met veel mooie en verschillende natuurgebieden op de agenda. De combinatie van natuur en fotografie de ultieme manier om ontspannen in de natuur bezig te zijn. De individuele fotografieworkshops zijn ook altijd mogelijk evenals te boeken als vogel,- of natuurgids, neem dan ook zeker contact met me op of bij vragen.  Nog plekken vrij bij de natuurfotografie workshop in de Oostvaardersplassen op zondag 1 augustus en de vogelfotografie workshop op de Pier van IJmuiden op zaterdag 21 augustus.

%d bloggers liken dit: