Aanhouding in Andijk na woninginbraak

Foto © G. van Keulen

Aanhouding na woninginbraak

Andijk – In de nacht van donderdag op vrijdag hield de politie een 33-jarige man uit Polen aan op verdenking van inbraak in een woning aan de Gerrit de Vriesweg in Andijk. hield de politie een 33-jarige man uit Polen aan op verdenking van inbraak in een woning aan de Gerrit de Vriesweg in Andijk.

Omstreeks 00.35 uur kreeg de politie melding dat er ingebroken zou worden in een woning. De 76-jarige bewoonster hoorde even daarvoor op de benedenverdieping hard gebonk. Vervolgens hoorde de vrouw dat de inbreker binnen was. Het slachtoffer alarmeerde direct de politie. Toen agenten arriveerden zagen zij dat er inderdaad braakschade was aan de woning. De inbreker zelf was vertrokken.

Na een zoekslag met behulp van een hondengeleider werd de verdachte doorweekt aangetroffen in de omgeving van de woning. Mogelijk was hij door een sloot gevlucht. De inbreker had onder andere twee breekijzers bij zich. De verdachte werd aangehouden en voor verhoor overgebracht naar het politiebureau.

Foto © G. van Keulen

Eén reactie

 1. Nu was de politie er snel
  76 jaar wat gebeurt er de volgende keer
  Als de politie er niet snel is
  Niet de eerste keer dat zij??? Dit meemaakt
  Zou haar??? pepperspray willen geven
  Om zichzelf te kunnen verdedigen
  Mag niet in nederland
  Gek, in duitsland koop je het gewoon bij benzinestation

  Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: