Berkhouter aangehouden na mishandeling | Schietincident | Politie zoekt getuigen overval

Hoorn – De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag een 19-jarige man uit Berkhout aangehouden op verdenking van zware mishandeling van een 44-jarige man uit Hoorn. Het slachtoffer is met letsel aan zijn hoofd voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht en daar opgenomen.

Na een melding vonden de agenten het slachtoffer op straat aan de Dubbele Buurt. Op basis van verklaringen was snel duidelijk dat de Berkhouter verdachte was van deze mishandeling.

Agenten zagen even later de verdachte op de Stationweg lopen en daar is hij aangehouden. De politie onderzoekt wat de aanleiding voor deze zware mishandeling is en de verdachte zit nog vast. Als u iets gezien heeft en de politie heeft nog niet met u gesproken, dan kunt u die informatie delen via 0900-8844. Het kan ook altijd anoniem. Dan belt u met 0800-7000.

Schietincident

Hoorn – Op zaterdagmorgen omstreeks 02.55 uur kreeg de politie melding van een schietincident op de Drieboomlaan in Hoorn.

Wegrijdende politieauto met zwaailicht in nacht

Ter plaatse bleek meerdere malen geschoten te zijn met een vuurwapen op een woning. Ook een tweede woning en twee geparkeerd staande auto’s werden geraakt. Bij het schietincident ontstond alleen materiele schade. Er raakte niemand gewond.

De politie stelt een (forensisch) onderzoek in naar het schietincident en de aanleiding daartoe.

De politie verzoek getuigen of mensen met informatie over het voorval om zich te melden bij de politie in Hoorn. De politie is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844. Anoniem bellen kan ook op 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Politie zoekt getuigen overval

Blokker – De politie is op zoek naar getuigen van een overval op een winkelbedrijf aan de Westerblokker in Blokker. De politie is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844. Anoniem bellen kan ook op 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Omstreeks 09.15 uur waren er personeelsleden en zo’n dertig klanten in de winkel aanwezig toen een man het pand binnenkwam. De man liep naar een kassa en bedreigde de kassière met een wapen. De man eiste geld. De kassa ging echter niet open, waarna de man er vandoor ging.

Tijdens de overval vluchtte de klanten naar de achterzijde van de winkel, waar zij in het magazijn werden opgevangen door personeel. Er raakte bij de overval niemand gewond.

De overvaller is een man met een donkere huidskleur. Hij ging gekleed in een blauwe hoody (trui met capuchon) en een blauwe joggingbroek. De man droeg gezichtsbedekking.

De politie komt graag in contact met mensen die de overval hebben gezien, of de bewuste overvaller voor of na de overval in de omgeving hebben gezien.

Beeld Politie Hoorn | Noord-Holland Noord

%d bloggers liken dit: