Word Ironman-vrijwilliger!

Leden van Popkoor Broadway delen water uit tijdens de IRONMAN Westfriesland in 2022

WORD EEN IRONMAN VRIJWILLIGER

Zonder vrijwilligers zou er geen IRONMAN-evenement zijn. Vrijwilligers zijn de mensen die ervoor zorgen dat atleten, toeschouwers en vertegenwoordigers van de media een onvergetelijke ervaring hebben. Op 25 juni 2023 wordt in Hoorn de vierde editie van de IRONMAN 70.3 Westfriesland gehouden. Om een geweldig evenement en een onvergetelijke race voor alle atleten te bieden, zijn vrijwilligers een van de belangrijkste onderdelen van het evenement. Als vrijwilliger bij IRONMAN 70.3 ondersteun je de atleten vanaf de zwemstart tot aan de finish. Samen met 500+ vrijwilligers kun je het evenement zowel vanaf de eerste rij als backstage meemaken. Wil je deel uitmaken van het team, meld je aan als vrijwilliger bij IRONMAN Westfriesland, via e-mail naar: ironmannedvolunteers@gmail.com

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: