De Huiskamer-vlag

ANDIJK – De Huiskamer van Andijk heeft sinds vandaag ook een eigen vlag zoals op de foto te zien is! Deze wordt bij het hekwerk uitgestoken zodat iedereen kan zien dat de koffie klaar staat! Een prachtige aanwinst, aldus de Dorpsraad Andijk. De vlag is gemaakt door Annemarie Kooiman, die namens de PCOB in de stuurgroep zit van de Huiskamer van Andijk. De stuurgroep helpt mee de Huiskamer op te richten en bestaat uit vertegenwoordigers van de ouderenbonden, PCOB (Protestants Christelijke Ouderenbond), KBO (Katholieke Ouderenbond), de LSOB (Lokaal Samenwerkende Ouderenbonden), de SOW (Samen Ouder Worden) en De Zonnebloem in samenwerking met de Gemeente Medemblik en de Dorpsraad Andijk, die ook de Huiskamer en de organisatie als geheel beheert.

Voor iedereen
Gerrit van Keulen van de Dorpsraad Andijk geeft aan dat de Huiskamer van Andijk niet uitsluitend voor ouderen is bedoeld: “Iedereen mag langskomen voor een koppie en om een praatje te maken op de ochtenden van maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 10 tot 12 uur! Het is een ontmoetingsruimte voor iedereen waar je ongedwongen in een huiselijke ambiance even een kopje koffie kunt drinken en in de maand augustus is dit ook ter kennismaking gratis!”

Vrijwilligers
“We hebben nu een flinke groep vrijwilligers, gastvrouwen en gastheren, die er voor zorgen dat de koffie wordt gezet en ingeschonken, geweldig dat dit door deze groep vrijwilligers gerealiseerd kan worden! Zonder hun inzet was dit niet mogelijk geweest! Maar wie hieraan wil meewerken als gastvrouw of gastheer kan zich nog steeds aanmelden bij de dorpsraad: dorpsraadandijk@gmail.com – vermeld daarin wel je contactgegevens, zoals adres en telefoonnummer. Na ontvangst van de aanmelding nemen we contact met je op. Men mag ook gewoon een keer kijken op een ochtend wanneer de Huiskamer van Andijk open is!” Kijk op de website van Vrijwiligerspunt West-Friesland.

Openingstijden:
Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 10 tot 12 uur is de Huiskamer van Andijk geopend. Het adres is Sportlaan 1-A – Het blauwe gebouwtje..

%d bloggers liken dit: