Senioren West-Friesland: Vogeltjes bekijken in Hauwert

Seniorenvereniging Noorder-Koggenland organiseert een interessante middag. We gaan vogeltjes bekijken en we horen hier veel meer over. We nodigen u uit om de volière van de heer Moesbergen te gaan bekijken in Hauwert. Willem Moesbergen is een man die van de natuur houdt. Voor  vissen en vogels heeft hij een grote belangstelling. In Berkhout heeft hij een winkel gehad met siervissen, voornamelijk Koikarpers. Nadat hij de zaak verkocht heeft kreeg hij van een oudere vrouw een Grijze Roodstaart-papegaai waar zij niet meer voor kon zorgen. Zijn liefde voor deze vogel groeide en toen hij twee kuiken Ara’s kon kopen was het hek van de dam. Ze moesten met de hand worden gevoerd en Willem ging met ze trainen zodat ze ook los konden vliegen. In het bos bij Berkhout liet hij ze lekker vliegen en ze kwamen (meestal) terug.

Hij vertelt er graag over en wil ons ook een filmpje laten zien over deze prachtige vogels.

  • Waar: Tuinstraat 49 in Hauwert
  • Wanneer: 23 mei 2023
  • Tijd: 14.00 uur
  • Entree: gratis

Foto door Engin Akyurt op Pexels.com

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: