Barbers & Bishops zingen Met de Franse Slag

Barbers and Bishops

Het Haarlemse mannenensemble Barbers & Bishops komt op vrijdag 29 oktober naar de Oosterkerk in Hoorn met het programma ‘Met de Franse Slag‘.

De programmering is breed van opzet, met de nadruk op het Frans, maar zeker niet uitsluitend in die taal gezongen. Van de laat-middeleeuwse kerkmuziek van Desprez, via Fauré en Caplet tot de a-capella poparrangementen van Red Hot Chili Peppers en Joe Jackson. En ook de gezelligheid is als vanouds: na afloop drinken de mannen graag een glas Franse wijn met u.

Het zangerscollectief Barbers & Bishops kwam 39 jaar geleden voort uit het koor van de Sint Bavo Kathedraal te Haarlem. Behalve in en rond Haarlem werd in het recente verleden opgetreden in Duitsland, Georgië en Japan. Dit mannencollectief kenmerkt zich door een unieke combinatie van gelijke stemmen – variërend van diepe bas tot hoge alt – en een ongekend grote afwisseling in repertoire.

Vrijdag 29 oktober, Oosterkerk, Grote Oost 58-60 Hoorn. Aanvang 20.00 uur. Online kaartverkoop à € 15 via www.barbers-bishops.nl.

Foto aangeleverd

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.