Corina Sas Fotografie: Doorkijkjes

Doorkijkjes

Afgelopen week had ik vele ideeën over foto’s om te plaatsen, maar er moet uiteindelijk toch een keuze gemaakt worden. Wil dan ook niet steeds een zonsondergang of een vergezicht vanaf de dijk aan jullie laten. Alhoewel wanneer je hier in Westfriesland woont ontkom je er niet aan. We wonen immers aan de West Friese omringdijk. Als gevolg daarvan zijn de dorpen hier lang met daarachter de polder. Deze keer 2 verschillende foto’s vanaf (ongeveer) dezelfde plek. Doorkijkjes naar de polder! En zie eens hoe mooi en karakteristiek dit is. Een tulpenveld gezien door het hoge riet en de bloemkool oogst gezien door de beplanting langs de doorgaande weg. Heb ook nog een foto van rodekool, niet dat het ging om de rodekool. Maar om de donkere lucht die boven het IJsselmeer hing en langzaam aan kwam drijven. Die zware lucht, die bijna net zo paars was als de kolen op het land. Doorkijkjes naar de polder, let er eens op wat je ziet. Soms zijn wij ook toeristen in onze eigen omgeving.

foto’s gemaakt op 7 april 2020, 17 augustus 2022 en 2 december 2021.

Corina Sas

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: