Koningsdag met Martin Mans – Oosterkerk Hoorn

Koningsdag met Martin Mans – Oosterkerk Hoorn

Martin Mans | Koningsdag | Martin Mans is een vermaarde organist & dirigent die voor ons op Koningsdag weer een mooi concert komt uitvoeren. Hij wordt daarbij gesteund door Jantine Kalkman op trompet. Tevens een heerlijk 3 gangen-diner.

Martin Mans werd in 1965 geboren in Melissant. Op het Zuid-Hollandse eiland Goeree-Overflakkee ontdekte hij ook zijn voorliefde voor het orgel. Martin Mans kreeg als zevenjarige jongen zijn eerste orgellessen, nam als elfjarige de begeleiding van verschillende koren op zich en werd als twaalfjarige vaste kerkorganist van de kerk in zijn geboorteplaats. In zijn jeugdjaren won Mans verschillende concoursen. Naast zijn orgelstudie professionaliseerde Martin Mans zich in koordirectie.

Voor dit bijzondere concert in de Oosterkerk is de kerk open vanaf 15.00 uur. Bij binnenkomst staat er een oranjebitter of ander drankje klaar. Aanvang van het concert rond 15.30 uur en afloop rond 17.00 uur. Om 18.00 uur beginnen we met het driegangendiner met natuurlijk een oranje tintje. We sluiten rond 20.00 uur deze bijzondere Koningsdag af.
Donderdag 27 april 2023, Oosterkerk Hoorn. Aanvang 15.30 uur, zaal open 15.00 uur. Toegang € 30 inclusief drankjes en diner. Ga voor kaartverkoop naar www.oosterkerkhoorn.nl > Activiteiten of naar www.podiumpein.nl. Aan de kerk kunt u contant uw kaarten kopen, maar u kunt ook pinnen.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: