Voorjaarsexpositie in de Triangel te Venhuizen

Voorjaarsexpositie in de Triangel te Venhuizen

Carolien Broersen

De lente is in aantocht. Dat is niets nieuws. Wel dat op 11, 12 en 18 en 19 maart drie Westfriese kunstenaars exposeren in Cultureel centrum De Triangel in de NH kerk te Venhuizen. Keramiek, brons, schilderwerk en hout zijn de ingrediënten waarmee Margo Schoutsen, Randi Vettewinkel en Carolien Broersen het publiek verrassen dit voorjaar. De opening van deze intrigerende expositie is om 14:00 uur op 11 maart 2023 door Tjalling James in het bijzijn van de kunstenaars en Noortje Peerdeman die alles in een passende samenstelling bij elkaar heeft gebracht.

Randi Vettewinkel 

De veelzijdige kunstenaar Margo Schoutsen schildert, tekent, boetseert en giet beelden in rons. www.margoschoutsen.com Randi Vettewinkel weet abstracte begrippen als tijd en ruimte in verf te vatten. Zij schildert in een heel persoonlijke techniek, zowel in acryl als olieverf,of ze tekent met houtskool op doek.www.randi-vettewinkel.nl Carolien Broersen laat zich leiden door de groeiwijze van het natuurlijke materiaal: takken die vertakken of zelfs krullen, de knoesten in het hout, het golven van een stam en de ronde vormen. Haar werken zijn gemaakt van hout. www.carolienbroersen.nl

Margo Schoutsen
  • De Triangel: expositie keramiek, brons, schilderwerk en hout
  • 11, 12 en 18, 19 maart 2023 van 13:00-17:00 uur;
  • NH kerk, Kerkweg 113, 1606 AP Venhuizen. 
  • Toegang vrij.  www.triangel-venhuizen.nl

Triangel-KerkLOGO.jpg

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: