Boeren en tuinders in West-Friesland pakken uit met kerst

Boeren en tuinders in West-Friesland pakken uit met kerst

Boeren en tuinders vinden het belangrijk om het positieve verhaal van de agrarische sector te vertellen en te laten zien aan burgers. We werken dagelijks met hart en ziel om mooie voedselproducten te leveren aan consumenten in Nederland en ver daar buiten. Met ‘Boeren en tuinders pakken uit met kerst’, een initiatief van LTO Noord, laten we zien hoe mooi de agrarische sector is en wat we voor de maatschappij betekenen.

Ook deze kerst doen boeren en tuinders weer mee met sfeervol verlichte boerderijen, trekkeroptochten, drive thru’s door stallen en kassen en verkoop van streekproductpakketten. Kijk hieronder voor het actuele aanbod en houd de website in de gaten want er komen iedere week nieuwe activiteiten bij.

Kijk voor meer informatie op https://boerenentuinderspakkenuit.nl/

Advertentie
%d bloggers liken dit: