Special-gym | Sporten met een verstandelijke beperking – voor alle leeftijden

Special-gym | Sporten met een verstandelijke beperking - voor alle leeftijden - In Enkhuizen

Special-gym, sporten met een verstandelijke beperking, voor alle leeftijden op de maandag van 19.00 tot 20.00 uur, in gymzaal De Bonte Veer, Wielewaal 1, Enkhuizen. Gymvereniging Vek-Wik is de oudste sportvereniging van Enkhuizen. De vereniging is opgericht in 1885.Menig inwoner van Enkhuizen is zijn of haar sportcarrière gestart bij Vek-Wik.

De vereniging kent inmiddels ongeveer 250 leden. Van peuter tot en met ouderen (ver in de 80 jaar).Ø Bij Special-gym sport iedereen op eigen tempo en niveau. Vanuit een basis van plezier en zelfvertrouwen wordt gewerkt aan het verbeteren van de motoriek en het uitbreiden van bewegingspatronen. Iedere deelnemer is uniek en krijgt de aandacht en tijd die nodig zijn om binnen de groep te aarden.

  • De les bestaat uit bewegen, fitness en spelvormen. Naast het belang van bewegen staat vooral plezier centraal. Daarom bewegen we zoveel mogelijk op en met muziek.
  • De groep heeft inmiddels 12 leden. Elke week wordt vol enthousiasme gesport. Elke training is een feestje!
  • Special-Gym wordt gegeven door opgeleide en enthousiaste professional leskrachten.
  • Iedereen uit Enkhuizen, Stede Broec, Drechterland en de gemeente Medemblik is welkom. 
  • Uniek bij dit Special-gym concept is de samenwerking met wijkcentrum de Bonte Veer. Hier kan de begeleider van de sporter desgewenst een kopje koffie/thee/frisdrankje nuttigen. Ook is Fysiocentrum Enkhuizen, ook gevestigd in het wijkcentrum, partner in het geheel.
  • Kom eens langs. De eerst twee lessen zijn gratis en kan je beleven of het ook iets voor jou is.
  • Aanmeldingen en/of vragen mail of bel gerust! voorzitter@vekwik.nl / 06-83205270. 
  • Zie ook www.vekwik.nl

Foto’s aangeleverd

%d bloggers liken dit: