Corina Sas Fotografie: Als je zo klein bent

Als je zo klein bent

Het is volop herfst in het bos. De bladeren verkleuren, vallen van de bomen en maken een mooi bruin/oranje tapijt op de grond. Paddenstoelen groeien dan ook graag op dit soort, vochtige, ondergrond. Soms is het zoeken naar paddenstoelen en vraagt het een bepaalde manier van kijken. Paddenstoelen zoeken en die fotograferen is leuk! Je bent lekker buiten in de natuur.

Soms kom je dan van die kleintjes tegen die nauwelijks opvallen zoals hier op de foto’s. De roze paddenstoelen waren amper 6 cm hoog en groeiden op een oude boomstam.  Deze compositie zag ik ineens door mijn lens: drie paddenstoelen die dicht bij elkaar staan. Het lijkt alsof de draden, gesponnen door een spin, de paddenstoelen overeind moet houden. De 2 paddenstoelen op de tweede foto waren zo klein dat ik er bijna bovenop ging staan. Ben voor ze op m’n knieën gaan zitten om ze te fotograferen.

Dat heb je als je zo klein bent, je valt niet op maar bent evengoed mooi!

foto gemaakt 11 oktober 2021

Corina Sas

%d bloggers liken dit: