Donderdag 29 september – Gemeenteraadsvergadering

WOGNUM | Op donderdag 29 september komt de gemeenteraad weer bijeen voor een vergadering in het gemeentehuis te Wognum. De vergadering begint om 19:30 en duurt -volgens de agenda- tot 21:30 uur. De vergadering wordt voorgezeten door waarnemend burgemeester D. Straat.

Je kunt hier de Agenda bekijken van de gemeenteraadsvergadering.

De vergadering is openbaar maar kan ook via internet bekeken worden. In het laatste geval dien je zelf voor de koffie/thee te zorgen en zo nodig andere versnaperingen klaar te leggen voor eigen gebruik.

Andijk

De raad wordt o.a. voorgesteld te verklaren geen bedenkingen te hebben tegen het verlenen van de gevraagde omgevingsvergunning voor het gebruiken van gronden en het vergunnen van bouwwerken ten behoeve van de opvang van roofvogels en de daarmee samenhangende educatie en dagbesteding en tevens het gebruiken van gronden en het vergunnen van bouwwerken ten behoeve van een paardrijbak aan de Schoolweg 4 in Andijk. Bekijk hier het onderwerp en de bijhorende stukken.

Advertentie
%d bloggers liken dit: