Burgemeester Straat stelt zich voor

Beste inwoners,

Via deze weg wil ik mijzelf bij u introduceren als waarnemend burgemeester voor de komende periode.

Ik ben deze week begonnen en heb zoveel mogelijk handen geschud om de organisatie te leren kennen en ben ik aan de slag gegaan met de eerste collegevergadering. Uiteraard is de aanleiding om aan de slag te gaan geen fijne en wens ik burgemeester Streng een snel herstel en beterschap toe zodat hij fit en gezond terug kan keren als burgemeester van Medemblik.

En wie ben ik dan? Hoewel geboren in Amsterdam en inmiddels samen met mijn vrouw Ineke woonachtig in Zaandam, ben ik opgegroeid in West-Friesland en ken ik de inborst en de regio goed. De afgelopen jaren was ik onder andere werkzaam als wethouder in de gemeente Zaanstad, waarnemend burgemeester in Landsmeer en programmamanager opvang OekraĂŻense vluchtelingen voor de gemeente Edam-Volendam en regio Zaanstreek Waterland. Ik kook graag, geniet van muziek, ga graag uit naar het theater of concerten en sport regelmatig.

Ik kijk er naar uit om u te ontmoeten.

Met vriendelijke groet,

Dennis Straat
Waarnemend burgemeester

Advertentie

EĂ©n reactie

  1. Ik zou het heel leuk vinden u te ontmoeten op 8 oktober bij ons concert in de kerk van Onderdijk. De fanfare Excelsior uit Andijk geeft dan een filmmuziek concert met bijbehorende filmbeelden.
    Vriendelijke groet van Marijke Aker
    Tenorsax speelster bij Excelsior

    Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: