Klok carillon geeft de tijd weer aan maar wijzers nog niet verlicht

Klok carillon geeft de tijd weer aan maar wijzers nog niet verlicht - Andijk

ANDIJK | Na een lange tijd stil gestaan te hebben werd de klok dinsdag weer werkend gemaakt door een monteur van een speciaal bedrijf en is het niet langer “5 voor 7” in Andijk. Maar diezelfde avond werd duidelijk dat de wijzers van de klok niet verlicht zijn, een euvel dat nog eerder ontstond.

Een woordvoerder van de gemeente Medemblik liet de Dorpsraad Andijk desgevraagd weten dat de toren begin volgend jaar in de steigers gaat en dan zal ook de verlichting nagekeken en zonodig hersteld worden.

Intussen moeten we de slagen tellen van elk heel uur om te weten hoe laat het is…

Foto’s © G. van Keulen

Klok carillon geeft de tijd weer aan maar wijzers nog niet verlicht - Andijk

%d bloggers liken dit: