Waar en hoe kunnen we zonne- en windenergie opwekken in Noord-Holland Noord?

Afbeelding

Waar en hoe kunnen we zonne- en windenergie opwekken in Noord-Holland Noord? Wat is de status van de zoekgebieden? Hoe kunt u als inwoner meepraten? Tijdens de online informatieavond op 21/4 (20-21u) krijgt u een rondleiding door de #RES. Meer informatie: https://energieregionhn.nl/informatieavond-res en live stream

Eén reactie

  1. Met zonne(dak)pannen kan er overal zonne-energie worden opgewekt. En als die voor een groot deel in het westen worden geproduceerd zijn we minder afhankelijk van China en kunnen de kosten na enige tijd worden gedrukt en de positie op het gebied van innovatie worden versterkt. En ook het transport en de transportkosten kunnen dan worden verminderd wat past bij een beleid gericht op duurzaamheid. En het kan gecombineerd worden met het maken van een nieuw dak of bij een renovatie van een bestaand dak.

    Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: