Onderdeel schep gevonden in zoektocht vermiste Sumanta Bansi in het recreatiegebied De Hulk (Scharwoude)

Onderdeel schep gevonden in zoektocht vermiste Sumanta Bansi in het recreatiegebied De Hulk (Scharwoude)
De Hulk bij Scharwoude – Foto Google Maps

De politie is opnieuw een zoekactie begonnen naar het lichaam van de in 2018 verdwenen studente Sumanta Bansi (22) uit Hoorn, dit keer in Scharwoude en met name in het recreatiegebied De Hulk.

De politie meldt het aantreffen van een voorwerp waarop het terrein wordt aangemerkt als een ‘plaats delict’ en is het afgezet voor verdere onderzoek.

Onderdeel schep gevonden in zoektocht vermiste Sumanta Bansi

Scharwoude – Het voorwerp dat het team tijdens de zoekactie naar de vermiste Sumanta Bansi in het water in Scharwoude heeft aangetroffen, is een onderdeel van een schep.

Eerder heeft de politie naar buiten gebracht dat uit onderzoek is gebleken dat het lichaam van de Hoornse zeer vermoedelijk is begraven en daarbij gebruik is gemaakt van een schep. Ook is uit dat onderzoek naar voren gekomen dat de schep mogelijk (af)gebroken zou zijn en in het water is gegooid. Of dit onderdeel afkomstig is van de schep die mogelijk gebruikt is bij het begraven van de vermiste Sumanta Bansi, is nog niet duidelijk. Het onderdeel is veiliggesteld en zal worden onderzocht door het Nederlands Forensisch Instituut.

Later meer…

%d bloggers liken dit: