Servan Ott Fotografie: Oranjetipje op Pinksterbloem en de Nationale Vogelweek

Oranjetipje op Pinksterbloem

Oranjetipje op Pinksterbloem en de Nationale Vogelweek

Een prachtige vlinder het Oranjetipje en zo typisch voor het voorjaar. Na het opwarmen bij de 1e zonnestralen gingen de vleugels open. De vlinder die veelvuldig en het meest met de vleugels dicht wordt vastgelegd en dan ook een schitterende vlinder is. De beelden gemaakt in de Weerribben-Wieden. 

  • Foto 1: f/8, Iso 640, 1/6400 sec.
  • Foto 2: f/5.6, Iso 1250, 1/2500 sec.
Oranjetipje op Pinksterbloem

De Nationale Vogelweek 

Vanaf het aankomend weekend tm het weekend erop is er weer de Nationale Vogelweek met op alle dagen veel vogelactiviteiten. Zelf geef ik verschillende workshops waaronder op de zaterdagen een vogelfotografieworkshop op het strand en de Pier van IJmuiden en de zondagen een vogelfotografieworkshop in de Oostvaardersplassen. Alle info op de Vogelweek website. Erg leuk wie hier ook bij wil zijn https://www.vogelbescherming.nl/nationale-vogelweek/excursies-vw en neem ook de verrekijker zeker mee! 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: