Orgelconcert in de Westerkerk te Enkhuizen op 7 mei

Orgelconcert in de Westerkerk te Enkhuizen op 7 mei

Net als vorig jaar zullen er ook dit jaar van mei t/m augustus weer verschillende orgelconcerten zijn in de Westerkerk. Het orgel is weliswaar nog niet helemaal klaar, maar er komt al wel prachtige muziek uit! Het eerste concert in de reeks is op zondag 7 mei om 15.00 uur. Organist Theo Jellema speelt dan muziek van Bach. De toegang is gratis maar er wordt geld ingezameld voor de verdere bouw van het orgel! Voor meer informatie en data van volgende concerten: http://www.westerkerkenkhuizen.nl/agenda.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: