Uniek concert “Adieu” in Bonifaciuskerk Medemblik zondag 30 april

Uniek concert “Adieu” in Bonifaciuskerk Medemblik zondag 30 april

Zondagmiddag 30 april worden twee mensen met een uniek concert uitgezwaaid. Kees en Rutie Breebaart organiseerden zowel voor de Stichting Bonifaciuskerk, de Stichting Pieter Backer Orgel, en voor Medemalaca Vocali jarenlang concerten in de Medemblikker Bonifaciuskerk. Mede daarmee betekenden zij veel voor de cultuur in Medemblik. Om dichter bij kinderen en kleinkinderen te komen gaan zij Medemblik verlaten.

Op initiatief van dirigent Jan Laan organiseren genoemde stichtingen en Medemalaca Vocali een concert bij hun afscheid.

Aan dat concert wordt meegewerkt door pianist Ramon van Engelenhoven, die het 5e pianoconcert van Beethoven uitvoert samen met het orkest  Accompagnata Musica. Als opening van het concert speelt Jos van der Kooy op het Pieter Backer orgel de bekende toccata en fuga in d moll van J.S. Bach.

Na de pauze zingt Medemalaca Vocali onder leiding van Jan Laan een viertal koorwerken, afgewisseld met een improvisaties dor Jos van der Kooy, en begeleid door Deborah Pardy op de vleugel en Jos van der Kooy op orgel Het concert wordt afgesloten met een improvisatie door Jos van der Kooy op het Pieter Backer orgel gevolgd met een slotlied “Adieu” waarbij de refreinen door allen uit volle borst kunnen worden meegezongen

De organisatie rekent op een volle Bonifaciuskerk op zondag 30 april.
Het concert begint om 15.00 uur, de kerk is open vanaf 14.30 uur

of:

  • Naam e-mailadres, woonplaats en aantal kaarten mailen naar:
  • spbobonifaciuskerk@gmail.com
  • Hierbij worden  om 14.50 de niet afgehaalde kaarten/plaatsen vrijgegeven

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: