Corina Sas Fotografie: Kijk eens!

Kijk eens!

Twee jaar geleden hadden we rond deze tijd een pracht van een winter!! Hoe die verliep heb ik al eens eerde geschreven. Die zondag, 14 februari 2021, kon je voor het laatst schaatsen, en daar werd ook gretig gebruik van gemaakt!! Er werd overal geschaatst: op de plaatselijke ijsbanen, op de vaarroutes in de polder, de waterberging bij Opperdoes, de Grote – en de Kleine Vliet, het IJsselmeer en Markermeer. Daarna zou volgens de weersvoorspellingen de dooi intreden.

Kijk eens naar dat jongetje, die een sprint maakt op het ijs van het Markermeer! Bij het zien van dit plaatje krijg ik zo’n reclame gevoel van een bepaald broodbeleg. Wie weet is dit zijn eerste sprint naar meer. Onze topschaatsers en – schaatsters zijn waarschijnlijk ook zo begonnen. 

Dat ik dit tafereeltje op dat moment door de zoeker van mijn lens zie: nog even een sprint en schaatsen op het prachtige spiegelende natuurijs. 

Je blijft er naar kijken.

Foto gemaakt 14 februari 2021

Corina Sas

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: