Corina Sas Fotografie: Een nieuwe dag!

Een nieuwe dag!

Op de foto is de dag net begonnen, de zon klimt langzaam omhoog boven de laaghangende mist. Op de voorgrond een soort van steigertje met hekken, om aan te geven dat je voorzichtig moet zijn. je kunt er wel tussendoor om er, vanaf de steiger, te gaan vissen. Verder in het land staat een hek die de grens aangeeft: tot hier en niet verder. Als je goed kijkt kan dat hek wel open! De zon klimt verder omhoog en de zonnestralen verwarmen de koude vochtige lucht, je voelt de warmte. 

We zitten nu aan het begin van een nieuw jaar, iedere dag  wordt het een beetje langer licht. Wat zal dit jaar ons brengen? En wat brengt ons de nieuwe dag? Net als bij dit plaatje zal het niet altijd gaan zoals men zal denken of wensen. Maar er zullen ook genoeg dagen zijn met veel licht en warmte. Bij deze foto wens ik jullie voor het komende jaar: vele mooie en fijne dagen met vele gelukkige momenten!

Voor nu een fijne dag!!

Foto gemaakt 18 oktober 2022

Corina Sas

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: