Corina Sas Fotografie: De zon komt langzaam op

De zon komt langzaam op

Deze keer weer eens recente foto’s! De weersvoorspelling was grondmist en daarna een prachtige zonnige herfstdag.

Ik reed met de auto richting de dijk, naar het IJsselmeer, maar dacht ineens: wat doe ik nou? Kans op grondmist heb je in de polder! Halverwege keerde ik de auto en reed de polder in. Zette de auto vrij snel aan de kant en maakte een aantal foto’s, maar was niet tevreden. Dan toch maar weer naar mijn “fotografeer plek”. 

Inmiddels zag ik de zon al wat opkomen, voordat ik daar bewust van was reed ik te ver door. Dus de auto in z’n achteruit en zocht tegelijk een knap plekje langs de weg om te parkeren. Een meneer kwam naar me toe en vroeg wat er aan de hand was. Nee hoor, niets aan de hand, ik maak gewoon wat plaatjes. De meneer was tevreden met mijn antwoord.

Ik reed verder richting de vuurtoren en stopte regelmatig om foto’s te maken. De zon kwam langzaam op en verblindde me met al dat licht wat weerkaatste in de druppeltjes van de mist. Maar ondanks dat, was het weer prachtig in de polder!!

foto’s gemaakt 18 oktober 2022

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: