PWN nodigt u uit voor een bewonersbijeenkomst op drinkwaterproductiebedrijf Andijk

PWN nodigt u uit voor een bewonersbijeenkomst op
drinkwaterproductiebedrijf Andijk

Er gebeurt veel op en rond drinkwaterproductiebedrijf Andijk. Er lopen verschillende projecten en onderzoeken voor de toekomst, zoals de Klimaatbuffer IJsselmeer. PWN licht graag toe waar ze mee bezig zijn én geven een rondleiding door de fabriek. Kom jij langs op woensdag 2 november? De inloop met soep en brood begint om 18:00 uur. De bijeenkomst begint om 18:45 uur. Meld je hier aan, want vol = vol.

Foto door Pixabay op Pexels.com

Advertentie

Eén reactie

  1. Goedenavond beste overbuurman ,
    Met veel interesse volg ik de werkzaamheden van de PWN . Daar wij direct betrokken zijn geweest bij de werkzaamheden van de afgelopen weken, zijn wel teleurgesteld dat de bewoners bijeenkomst door overschrijving van het aantal deelnemers voor ons niet door zou gaan . Graag zouden wij alsnog in aanmerking komen wellicht op het laatste moment als blijkt dat er afschrijvingen komen of mensen niet op komen dagen. Mijn vrouw heeft maat 38 en ik kom op veiligheidslaarzen …. als de gelegenheid nog geboden wordt.

    Henk en Marijke van der Sluis

    Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: