Informatieavond Veilig Buitengebied

Drugsafval in het buitengebied

VEILIG WONEN & WERKEN IN HET BUITENGEBIED

Dat willen we in de gemeente Medemblik. In het gehele land is echter sprake van toenemende criminaliteit in de buitengebieden. Ook bij ons. Daarom zijn we – in samenwerking met Meld Misdaad Anoniem, het LTO en het CCV – gestart met het programma Veilig Buitengebied. Zo willen we gezamenlijk
criminaliteit aanpakken en een veilige leef-en werkomgeving creëren voor iedereen. En dat willen we samen met u doen!

Klik op de afbeelding om je aan te melden of scan de QR-code

Kom naar de voorlichtingsbijeenkomst over drugsproductie in het buitengebied en leer de signalen én de geur van drugs herkennen. Deelname is gratis. Na afloop is er gelegenheid om onder het genot van een drankje met onder meer de burgemeester, de wijkagent en het CCV in gesprek te gaan.

Meld je aan op nhdrugsalert.nl/events

  • Dinsdag 27 september 2022
  • 19.30 – 21.30 uur
  • ‘Torenschouw’
  • Torenstraat 17,
  • Opperdoes
%d bloggers liken dit: