Kom jij ook naar de Waterweek in Medemblik?

In de maanden juli en augustus staat heel West Friesland in het teken van de Westfriese Waterweken. In Hoorn, Opmeer, Stede Broec en Opmeer kun je op verschillende data terecht voor spetterende activiteiten. Binnenkort is Medemblik aan de beurt.

Food aan de Kade

Lokale horecagelegenheden uit de binnenstad van Medemblik en foodstrucks uit het hele land zorgen voor een leuk en vooral lekker evenement: Food aan de Kade. Kom je ook gezellig een hapje en een drankje doen?

Optimist on Tour

Kinderen die altijd al eens hebben willen suppen, kanovaren of zeilen, kunnen hun hart ophalen. Optimist on Tour komt tijdens de Waterweken 12 en 13 augustus weer naar Medemblik! Vrijdag en zaterdag kan dus iedereen gratis watersporten en leer je bovendien veel over water.

Nautische Dag

Tijdens de Nautische Dag in Medemblik worden allerlei demonstraties gegeven op het gebied van watersport en alles wat betrekking heeft op zee. Denk aan historische vissersboten, reddingsboten en stoomsleepboten.

Oosterhavenconcert

Maak je klaar voor de muzikale parel van de Waterweek Medemblik: Het Oosterhavenconcert. Het KSM zorgt o.l.v. Henk Ummels en Karin Bloemen voor een gevarieerd programma.

Programma

Vrijdag 12 augustus

16.00 – 22.00 uur Food aan de kade

Zaterdag 13 augustus

12.00 – 17.00 uur Nautische dag
20.00 – 22.30 uur Oosterhaven concert

Zondag 14 augustus

12.00 – 17.30 uur Drakenbootraces 

Advertentie
%d bloggers liken dit: