Extra dagen voor de historische vaartocht en het koe schilderen

Extra dagen voor de historische vaartocht en het koe schilderen

Boeren en tuinders pakken uit blijkt wederom een succes. Voor de historische vaartocht wordt er weer een extra dag ingepland op 7 augustus en ook voor het koeschilderen is een extra dag en deze is op 7 september. Deze is op  geef u snel op. Vol is vol!

De agrarische sector staat misschien mede door de moeilijke tijden voor deze sector meer in de  dan Westfriesland heeft de sector grootst uitgepakt voor iedereen die iets leuks doen wil. Uitjes voor jong en oud. Aardbeien plukken plantjes poten, aardappelen rapen, bloemschikken, voedselbos, rondleiding door de perentuin, koeien ophalen, boerderijdiploma halen en leren boter maken. Het is gewoon teveel om op te noemen. Daarnaast zijn er activiteiten in het Rundveemuseum de landbouwshow, de Garden die dit jaar weer open is en Sow to Grow  hebben hun deuren open voor iedereen die iets meer wil weten over de mooie agrarische sector. Verder fiets en wandelroutes die door de sector zijn uitgezet. De sector die ons land onderhoud, die zorgt voor een mooie omgeving en mooie natuur.

dav

De liefde voor de dieren en planten straalt van de gezichten van de boer en tuinder af wanneer je ze bezoekt. En tijdens de historische vaartocht hoor je de geschiedenis van oostelijk West-Friesland. Hoe men heeft gevochten tegen het water maar ook tegen de overheersers. Bij de wandelroutes en koeschilderen krijgt u iets te horen van het ontstaan van het bedrijf en waarom zij hebben gekozen om boer te zijn. Ber zijn is geen werk maar een way of live. De gehele zomer kunt u van de vele uitjes genieten. Geef u snel op en kijk voor info op www.boerenentuinderspakkenuit.nl

Foto’s aangeleverd T. Buysman

%d bloggers liken dit: