Servan Ott Fotografie: Jan-van-Genten portretten – Helgoland

Op een korte natuurfotografietrip geweest naar het bijzondere Helgoland als natuurgids. Helgoland o.a. bekend om het zien en fotograferen van de Jan-van-Genten van heel dichtbij. Schitterende zeevogels en zeer fotogeniek. Door de grote hoogte, boven de 60 meter boven zee, vaak schitterende lichtomstandigheden. Een drietal portretten waarbij aan deze vogels ook wel duidelijk een persoonlijkheid toe te kennen is.? Genieten tijdens de zonsondergang; de eerste twee beelden én de vroege ochtend; het laatste beeld.

  • Foto 1 portret: f/9, 1/500 sec., Iso 500
  • Foto 2 baltshouding: f/7.1, 1/400 sec., Iso 125
  • Foto 3 vrouw en man: f/5.6, 1/8000 sec., Iso 500

Mee een keer op vogelfotografie pad? O.a. twee bijzondere vogelfotografie workshops op Gruttoland in juli én een natuurfotografie workshop in de Oostvaardersplassen op zondag 17 juli https://www.servanottfotografie.nl/agenda/ 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: