Vragen of ideeën over speelplaatsen in de gemeente Medemblik?

De gemeente Medemblik houdt momenteel een onderzoek naar de ideeën omtrent speelplaatsen binnen de gemeente Medemblik, dus ook in Andijk.

Sommige inwoners vinden de enquête lastig of beschikken niet over internet om de enquête in te vullen terwijl zij dat wel graag zouden willen, zo meldt de Dorpsraad Andijk. “Het zijn mensen die ideeën hebben of vragen, en als je niet uit de voeten kunt met de enquête dan moet het mogelijk zijn op een andere manier contact hierover te hebben met de gemeente”, aldus een woordvoerder van de dorpsraad.

De gemeente is bereid gevonden om wie moeite heeft met de online enquête zijn/haar ideeën en/of vragen via de mail aan de gemeente te melden. Dat kan door te mailen met je naam en telefoonnummer. De medewerker probeert het dan op te lossen.

Het mailadres: joke.menkveld@medemblik.nl, zet in het onderwerp: Onderzoek Speelplaatsen

Wie geen internet heeft en toch wil reageren kan middels een brief zijn/haar ideeën/vragen kwijt.

Gemeente Medemblik
Afd. SPEELRUIMTEPLAN
Postbus 45

1687 ZG Wognum

Foto door Bruna Saito op Pexels.com

%d bloggers liken dit: