Op zoek naar een baan? Ontdek werkkansen! 

Op zoek naar een baan? Ontdek werkkansen! 

Volg gratis inspiratiesessies van diverse branches en een workshop Omdenken

Op zoek naar een baan of interesse in een overstap naar een ander vak? Maar geen idee welke kansen er zijn? Speciaal voor werkzoekenden organiseert het WerkgeversServicepunt Noord-Holland Noord (WSP-NHN) op 14 en 16 juni een online workshop Omdenken in kansen en mogelijkheden op de arbeidsmarkt. En op 21, 22 en 23 juni online inspiratie bijeenkomsten om kennis te maken met banen in verschillende branches. Ontdek mogelijkheden op de arbeidsmarkt en welke leuke banen er zijn in andere branches. Meld nu aan op: http://www.meetandgreetnhn.nl. Deelname is gratis.

Omdenken 

Op 14 en 16 juni wordt de workshop Omdenken gegeven. Iedereen kan met zijn talenten meerdere richtingen op. Deze workshop laat zien hoe mensen kunnen omdenken in kansen en mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Deelnemers leren anders naar de werkelijkheid te kijken en ontdekken welke mogelijkheden er zijn. Met als resultaat nieuwe inzichten om te gebruiken in de verdere zoektocht naar de juiste baan. Het is een mooie voorbereiding op de Inspiratiesessies die een week later worden gegeven. 

Inspiratiesessies 

Op 21, 22 en 23 juni zijn de Inspiratiesessies over werken in kansrijke sectoren en beroepen. Diverse branches geven uitleg over mogelijke banen, informatie over verschillende functies en perspectieven in die branche. Denk hierbij aan kansen in het onderwijs, de kinderopvang, de horeca, energietransitie en transport. 

Aanmelden 

Altijd al iets anders willen doen? Weten welke banen er in een andere branche zijn? Of ontdekken wat er in een andere branche speelt? Doe dan mee en meld aan. Ga voor meer informatie en aanmelden naar de website: www.meetandgreetnhn.nl.

Foto door ANTONI SHKRABA op Pexels.com

%d bloggers liken dit: